Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
a. Se gătesc bucățile de soia și orezul, conform indicaților de pe pachete.
b. Se taie vârfurile de la anghinare și se îndepărtează frunzele tari de la exterior. Se pune la fiert o oală cu 1L de apă, cu sare, cu ulei de măsline și cu jumătate de lămâie. Se fierbe anghinarea ca. 20 de minute, în oala acoperită.
c. În acest timp, prăjiți soia în ulei de măsline, adăugați sare, piepr și lăsați-o deoparte. În tigaia încinsă, se amestecă crema fraîche cu trifoiul dulce, se adaugă sarea, piperul, restul de suc de lămâie și se gustă.
d. Se scoate anghinarea din apă. Se îndepărtează, cu lingură mică, paiele ( firicelele fine) de pe anghinare și prăjți anghinarea în ulei încins de măsline, timp de 2 minute. Condimentați cu sare și piper. Puneți orezul, bucățile de soia într-un castron și turnați sosul peste. Se servește împreună cu anghinarea.
17.74 lei
adaugă în coșSe amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de [...]
Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron. Topiți untul în [...]