Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Aluat:
Topping:
Se amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de măsline, se amestecă totul bine și se frământă timp de 5-10 minute, pe o suprafață tapetată cu făină, până când se obține un aluat neted și omogen. Lăsați aluatul la dospit, într-un castron acoperit, timp de o oră, până când își dublează volumul.
Acoperiți o tavă cu foaie de copt și puneți aluatul pe tavă. Se presează ușor cu vârful degetelor, până când se obține o formă cu colțuri. Se lasă aluatul acoperit pentru încă 30-45 de minute. Se stropește aluatul din abundență cu ulei de măsline și se acoperă cu ingredientele dorite.
Folosind vârful degetelor, se presează suprafața aluatului de focaccia pentru a forma găuri, presând astfel și ingredientele pentru a intra în găurile din aluat. Se coace la 230 de grade Celsius pentru cca.15-20 de minute, până când aluatul devine maro-auriu. După coacere, eventual, se mai stropește cu ulei de măsline și se lasă la răcit, pe un grătar.
31.6 lei
adaugă în coș35.25 lei
adaugă în coșSe decojesc merele și ceapa, după care se taie în cubulețe. Se călesc [...]
Fierbeți quinoa în cca. 200 ml de apă fierbinte, timp de cca. 15-20 min, [...]