Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru sosul cremos:
Ingrediente pentru paste:
Mod de preparare sos: se amestecă toate ingredientele într-un mixer, până la omogenizare.
Mod de preparare paste:
a. Se fierb pastele conform indicaților de pe pachet. Se pun deoparte. Păstrați un pic din apa în care au fiert pastele.
b. Puneți pe foc mediu o tigaie de dimensiune medie. Adăugați ceapa tocată și lăsați-o să se călească, timp de 3-4 minute. După aceea, adăugați usturoiul și lăsați-l să se călească, timp de 1 minut. Se stinge totul cu vin alb. Peste ceapă și usturoi, se mai adaugă pastele, sosul și apa de la paste. Spanacul se amestecă cu sosul și cu pastele. După gustul dumneavoastră, se mai poate adăuga drojdie nutritivă, roșii cherry tăiate în jumătate și busuioc proaspăt.
18.7910.33 lei
adaugă în coș26.1323.52 lei
adaugă în coș25.9024.61 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]