Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Se aduce la fierbere o oală mare cu apă. Pastele se fierb conform indicaților de pe pachet. În acest timp se poate pregăti sosul. Se amestecă usturoiul și busuiocul într-un procesator de bucătarie și se toacă fin. Se mai adaugă sucul de lămâie, uleiul, avocado, o lingură de apă și se amestecă, până când se obține o masă netedă și omogenă. Dacă sosul este prea gros, se mai poate adauga niște ulei.
Se condimentează după gust, cu sare și piper. Se scurg pastele și se lasă în oală. Se adaugă sosul de avocado și se amestecă totul bine, până când este totul bine amestecat. În funcție de preferința dumneavoastră, se mai asezonează cu piper, coajă de lămâie și cu frunze proaspete de busuioc.
Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]