Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare:
PASUL 1
Amestecați primele șapte ingrediente (de la varză până la sare) într-un robot de bucătărie. Adăugați brânza. Încorporați uleiul de măsline în jet în timp ce mașina funcționează.
PASUL 2
Opriți și dați deoparte.
PASUL 3
Se sotează ghimbirul în puțin ulei de măsline, până când devine crocant. Dați-l deoparte.
PASUL 4
Într-o oală mare, adăugați 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Când fierbe, adăugați spaghetele Edamame. Gătiți timp de 4-6 minute, până când sunt al dente sau ferme. Scurgeți și clătiți.
PASUL 5
Amestecați spaghetele cu morcovii și pesto. Porționați în 4 boluri late și puțin adânci. Presărați cu ghimbir și nucă de cocos prăjită.
Sfat de gătit: Clătiți sub apă rece după ce le scurgeți pentru a opri gătitul.
Alternativă vegană: Omiteți brânza parmezan. Folosiți în locul acesteia o versiune vegană fără lapte sau puțină drojdie nutritivă, dacă doriți, în locul acesteia
Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]