Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 persoane
Curatati dovleacul si taiati pulpa in cuburi de dimensiuni medii. Incalziti untul in cratita adaugati ceapa si aburiti-o timp de 15 minute. Adaugati supa de legume si dovleacul si lasati la foc mic timp de 20 de minute pana cand dovleacul devine fraged.
Lasati compozitia sa se racesca putin si apoi piureati. Acum adaugati condimentel dupa gust si smantana. Se adauga si sarea si se incalzeste la foc mic. Se presara patrunjel inainte de servire.
Sfat: Daca goliti cu grija dovleacul și lasati o margine suficient de grosa, puteți servi, de asemenea, supa direct în dovleac.
Mod de preparare: Se taie ceapa, țelina, cartoful și prazul în cubulețe. Se [...]
Curățați ceapa și tăiați-o în cubulețe. Încălziți niște ulei [...]