Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru aluat :
Pentru trandafirii din mere:
Pentru umplutura de cheesecake:
Necesar preparare Apple Rose, tort BIO de mere si brânză cu umplutură de ciocolată albă:
- o formă de tartă de 26 cm Ø cu fundul bombat
Timp de coacere: 45-50 minute
Timp de așteptare/racier: 15 minute
Dificultate: mediu
Se frământă toate ingredientele pentru aluat, se acoperă și se pun la frigider pentru aproximativ 30 de minute sau la congelator pentru 15 minute.
Se unge forma de tartă și se pudrează cu făină. Se frământă din nou aluatul pe o suprafață de lucru ușor presărată cu făină și apoi se întinde într-o formă rotundă.
Așezați aluatul peste forma de tartă și presați-l la bază și pe margini. Se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță și se pune la frigider.
Pentru umplutură: se taie ciocolata în bucăți mici. Se amestecă toate ingredientele și se adaugă ciocolata. Puneți umplutura în frigider.
Se preîncălzește cuptorul la 160 ° căldură de sus / jos.
Se spală, se taie merele în două și se curăță de miez, de exemplu cu o linguriță. Se îndepărtează tulpina. Nu se decojesc.
Se taie jumătățile în felii foarte subțiri. Se stropesc imediat cu suc de lămâie.
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă, scorțișoară și zahăr. Se pun feliile de măr în apa cu zahăr și se lasă la infuzat aproximativ 2- 4 minute. Acestea trebuie să fie moi, dar nu prea fierte.
Se scot feliile de mere din apa cu zahăr și se așază pe o farfurie. Repetați acest pas până când ați pregătit suficiente felii pentru aproximativ 30 de trandafiri de mere.
Se așază feliile de mere pentru un trandafir suprapuse pe un rând, ca niște țigle de acoperiș. Apoi se rulează cu grijă de la cea mai mică felie pentru a forma o floare. Pentru a stabiliza trandafirii terminați, îi puteți fixa cu o scobitoare. Asigurați-vă că le îndepărtați înainte de a pune trandafirii în tartă.
Acum se toarnă umplutura pe baza de tartă și se acoperă cu trandafirii de mere. Așezați trandafirii terminați unul lângă altul pe baza de tartă. Dacă există goluri între trandafiri, se rulează o singură felie din fiecare și se pune între ele.
Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45-50 de minute. Apoi se oprește cuptorul și se lasă tarta să se răcească cu ușa cuptorului deschisă.
Apoi scoateți tarta din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe un grătar. La final, scoateți cu grijă tarta din formă când s-a răcit.
Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]