Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Mâncăruri bio gata preparate, Soul Kitchen de la Zwergenwiese

Mâncăruri bio gata preparate, Soul Kitchen de la Zwergenwiese

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-06-20

Zwergenwiese curry cu legume este o mâncare gata preparată vegană cu legume și curry. Savurați legume într-un sos de curry gustos, aromat cu cremă de nucă de cocos și mango uscat. India este țara mirodeniilor. Piperul, turmericul, cardamonul sau semințele de muștar sunt la fel de indigene ca și chimenul. Bucătăria indiană este cunoscută în întreaga lume pentru amestecurile sale sofisticate de condimente. Cel mai popular este, fără îndoială, curry-ul. Există nenumărate variante ale pudrei galbene, deoarece în India multe familii jură pe rețeta personală de acasă. Printre ingredientele tipice se numără ghimbirul, usturoiul, feniculul, scorțișoara, nucșoara, paprica și cardamomul verde și negru. De asemenea, piperul Cayenne este folosit în multe variante. Cu toate acestea, ardeii iuți nu sunt nativi din India. Ardeiul iute provine de fapt din America Centrală și de Sud. Abia în secolul al XVI-lea a ajuns în India cu navele portugheze.



Indienii au fost atât de entuziasmați de ardeii iuți, încât i-au integrat imediat în amestecurile lor de condimente. Căci între Mumbai și Calcutta, condimentele au fost întotdeauna picante. În Europa, mâncărurile indiene sunt astăzi mai populare ca niciodată, dar sunt adesea "atenuate" în mod deliberat. Mulți turiști din India află cât de arzătoare este cu adevărat bucătăria indiană prima dată când vizitează un restaurant. Anticiparea de a încerca în sfârșit curry-ul preferat în versiunea indiană autentică este apoi pusă la grea încercare. Pentru că până și prima îmbucătură aduce sudoare pe frunte și lacrimi în ochi. Chiar și mâncărurile indiene destul de normale sunt percepute de majoritatea europenilor ca fiind foarte picante.

Dar de ce mănâncă oamenii din țări precum India atât de multă mâncare picantă? Există două motive foarte practice. În climatele calde, agenții patogeni se pot răspândi mult mai repede decât în regiunile răcoroase. Oamenii au descoperit de timpuriu că mâncarea picantă are un efect dezinfectant. Doar foarte puțini agenți patogeni pot supraviețui în mâncarea foarte picantă. În plus, mâncarea picantă ajută organismul să facă față mai bine temperaturilor exterioare ridicate. Aceasta stimulează circulația sângelui și determină deschiderea porilor pielii. Atunci când sângele ajunge în straturile superioare ale pielii, începeți să transpirați mai mult și corpul se răcește. Cu toate acestea, simțiți acest efect doar după ce ați mâncat, mai întâi corpul se încălzește cu adevărat. Dar există un alt motiv pentru popularitatea mâncării picante: te face fericit. Și acesta nu este doar sentimentul subiectiv al fanilor înrăiți ai ardeiului iute. Spre deosebire de sărat, dulce, acru sau amar, corpul nostru nu percepe picantul ca pe un gust, ci ca pe o durere. Acesta reacționează la acest stimul prin eliberarea de endorfine. Acești hormoni ai fericirii asigură așa-numitul "piper high" după ce mâncăm ardei iute, ghimbir, hrean sau piper negru.



Sosurile picante se regăsesc, de asemenea, în bucătăria europeană. Dacă vă plac mâncărurile "all'arrabbiata", atunci ar trebui să încercați "Devil's Stuff" din seria Zwergenwiese Soul Kitchen. Fasolea albă primește o notă consistentă și picantă cu sos de roșii infernal de fierbinte și ierburi precum cimbru, coriandru sau usturoi. Dar mâncărurile pregătite bio Zwergenwiese Soul Kitchen pot face mai mult decât să fie picante. Cinci varietăți vegane și una vegetariană pun în valoare în mod spectaculos legume de înaltă calitate și alte ingrediente rafinate. Legumele crocante se întâlnesc cu sosul de curry tropical-exotic, crema de nucă de cocos și mango uscat în "Curry de legume". "Chilli sin Carne" de la Soul Kitchen este un preparat clasic de o singură farfurie: o atingere de suc de lămâie rafinează fasolea roșie, porumbul și soia mărunțită într-un sos de roșii consistent. În "Legume - Branza" de la Soul Kitchen, morcovii, dovleceii și ardeii sunt completate cu brânză Emmental picantă și ierburi mediteraneene precum rozmarin și oregano. Mâncărurile pregătite ecologice Soul Kitchen de la Zwergenwiese se încălzesc în scurt timp și perfecționează garniturile de paste, orez sau cereale.

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

Crema duo cu alune si lapte bio Dennree, 400g

32.8029.52 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 5 voturi

Nuci Pecan bio Rapunzel, 100g

34.7729.55 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Ceai verde Jasmin bio Lebensbaum, 30g

25.1323.87 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-35%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Bureti de vase set AlmaWin, 2buc

30.2727.24 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

Baton de fructe Ayurveda bio Rapunzel, 40g

8.387.54 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 39 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008