Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Mod de preparare: adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 100 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
făina de orez*, zahăr* de trestie crud, 11% glazura de ciocolată neagră* (masă de cacao*, zahăr*, unt de cacao*), amidon de porumb*, 7% cacao*, praf de copt* ² (amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu; pulbere de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), agent de îngroșare: făină de roșcove*, sare, vanilie bourbon*.
*provin din agricultură ecologică.