Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Mod de preparare: se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75ml ulei vegetal intr-un castron si se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Cu ajutorul unei spatule se adauga 2/3 din continut in tava (avand lungimea de 20 cm) pre-unsa cu ulei vegetal. Intr-un alt castron se amesteca 4 linguri de apa impreuna cu cacao, iar apoi continutul obtinut se adauga inauntrul amestecului initial si se rasuceste cu o furculita pentru a obtine forma spiralei. Preincalziti cuptorul la 180 C si coaceti pe sina inferioara timp de 45-55 minute. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
Ingrediente pentru amestecul de copt: făină de orez*, zahăr de trestie*, amidon de porumb*, făină de cocos*, griș de orez*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de creștere*, carbonat de sodiu; acidulanti: tartrat de potasiu, pulbere de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), făină de lupin dulce*, ingrosator: făină de roșcove*; acidifiant: tartrat de potasiu; sare; emulgator: lecitină* (floarea soarelui*).
Ingrediente plic aromă: cacao*.
*provin din agricultură ecologică.