Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Pentru a vedea alte produse din categoria Mixuri bio si blaturi, click aici.
Mix-ul bio pentru sos humus dip cu sfecla rosie FARA GLUTEN în calitate organică vegană se amestecă rapid și ușor cu apă și puțin ulei. Are la baza faina bio de năut și o selecție de condimente fine ce asigură un gust echilibrat. În plus, gustul și culoarea sfeclei oferă momente de plăcere aromate și vizuale, fie ca sos pentru falafel, pâine și legume la grătar, fie ca un tartinat în sandvișuri, Dürüm și turte umplute. Dip-ul de humms bio poate fi rafinat după dorință, de exemplu, cu ierburi proaspete, susan sau o stoarcere de suc de lămâie.
Pentru preparare mai ai nevoie de:
Și iată cât de ușor este:
Se amestecă conținutul ambalajului într-un castron cu apa și uleiul de gătit până când se formează o masă cremoasă.
Nota: femeile gravide și copiii sub 3 ani ar trebui să se evite consumul.
88% făină de năut*, 3,5% sfeclă roșie*, sare, zahăr brut din trestie*, hrean*, usturoi*, 0,5% piper negru*, pudră de suc de lămâie*. *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g: