Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Paine crocanta cu cocos fara gluten bio Blumenbrot
Paine crocanta cu cocos fara gluten bio Blumenbrot
Paine crocanta cu cocos fara gluten bio Blumenbrot
Paine crocanta cu cocos fara gluten bio Blumenbrot
certificare Biocertificare Vegancertificare fara glutencertificare Fara zahar adaugat

Paine crocanta cu cocos FARA GLUTEN bio Blumenbrot, 150g

Paine bio

Pret: 21.04 lei

Cod produs: 655806
Producator: Blumenbrot
Categoria: Paine bio
Greutate: 150g

Adauga in cos

Mai sunt doar 7 produse în stoc

Plata online cu card Visa/Mastercard, OP sau ramburs
Transport gratuit la comenzi peste 200 lei
Livrare rapidă din stoc
ajunge la tine marți

faina de orez*, pudra de cocos* 15%, zahar de trestie*. *provin din agricultura ecologica

Paine crocanta cu cocos bio FARA GLUTEN sunt felii de pâine crocante fără gluten făcute din făină de orez și pudră de cocos, indulcit cu un pic de zahăr de trestie.
O pâine delicioasă de la micul dejun la cină, care poate fi savurată cu sau fără pasta sau crema tartinabila. „Blumenbrot” provine din regiunea Ardeche din Franța. Oferă o consistență unică și are un gust la fel de unic. Feliile subțiri și ușor prăjite de „Blumenbrot” vă vor surprinde prin gustul lor crocant.

Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs. și, în același timp, să înlocuiască clișeul „pâinii crocante plictisitoare și fade”. Pâinea cu flori „Blumenbrot” oferă o gamă largă de utilizări. Fie că este pur și simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu există limite în imaginația gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi găsit în frigider - vă putem recomanda gem, quark pe bază de plante și brânză ca toppinguri.

O altă parte a filosofiei Ekibio este că pâinea de flori este procesată fără drojdie, ouă, grăsimi, produse lactate și arome. Astfel, pâinea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideală doar pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Aluatul pentru pâinea crocantă se prăjește câteva secunde la o temperatură ridicată de 300 până la 400° C în timpul procesării. Acest lucru creează textura crocantă specială, care variază, de asemenea, de la varietate la varietate.

Indulcire: zahar bio integral din trestie

Origine și calitate

Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeană
Țara de procesare: Franţa
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Corp de control ecologic: FR-BIO-01
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană

Valori nutritive:
kj: 1674
kcal: 397
grasimi: 7g
acizi grasi saturati: 5,7g
glucide: 72g
zaharuri: 6,5g
fibre: 6g
proteine: 8,4g
sare: 0,02g
* - doza zilnica recomandata
© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008