Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

Rețetă Bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate
Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Pentru 2 persoane
Timp de preparare: aprox. 20 min

Tăiați vinetele pe lung în felii, condimentați și apoi prăjiți pe ambele părți timp de aproximativ 4 minute în tigaia pentru grătar. Se spală și se înjumătățesc roșiile, se curăță ceapa și se taie cubulețe mici. Amestecați cubuletele de ceapă, oțetul balsamic alb, răspândit, uleiul de măsline și zahărul înghețat și condimentati cu sare și piper. Amestecați roșiile și dressing-ul și deasupra asezati menta tocată fin. Aranjați feliile de vinete pe o farfurie, deasupra cu salată de roșii, puneți deasupra cremă de brânză și decorați cu ceapa de primăvară, menta tocată fin și busuiocul.


Ideal ca antipasta, fel principal, ca platou pentru grătar sau ca o mică gustare mediteraneană.

Produse folosite în această rețetă

Otet balsamic di Modena special bio Rapunzel, 250ml

5.00 din 1 vot

34.8lei

adaugă în coș
Ulei de masline Sicilian extravirgin bio Rapunzel, 500ml

0.00 din 0 voturi

80.1lei

adaugă în coș

Alte rețete de aperitive bio

20.09.2023

Pâine ciabatta bio

Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]

13.09.2023

Pâine bio cu morcov si nuci

Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]

Promoții produse bio

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-40%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

4.50 din 2 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

Crutoane vegane bio Rapunzel, 150g

14.6313.9lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 1 vot

Fulgi de porumb bio Dennree, 375g

14.4513.73lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

© 2013-2023 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008