Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 2 persoane
Timp de preparare: aprox. 20 min
Tăiați vinetele pe lung în felii, condimentați și apoi prăjiți pe ambele părți timp de aproximativ 4 minute în tigaia pentru grătar. Se spală și se înjumătățesc roșiile, se curăță ceapa și se taie cubulețe mici. Amestecați cubuletele de ceapă, oțetul balsamic alb, răspândit, uleiul de măsline și zahărul înghețat și condimentati cu sare și piper. Amestecați roșiile și dressing-ul și deasupra asezati menta tocată fin. Aranjați feliile de vinete pe o farfurie, deasupra cu salată de roșii, puneți deasupra cremă de brânză și decorați cu ceapa de primăvară, menta tocată fin și busuiocul.
Ideal ca antipasta, fel principal, ca platou pentru grătar sau ca o mică gustare mediteraneană.
16.55lei
adaugă în coș16.89lei
adaugă în coșMod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]