Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Se taie ardeii în două, se îndepărtează semintele și se așază într-o tavă de cuptor sau pe o tavă de copt cu partea deschisă în jos. Se prăjesc în cuptor la 250 de grade timp de aproximativ 10-15 minute, până când pielea este bășicată și închisă la culoare.
Se curăță și se taie cățelul de usturoi și ceapa și se sotează într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Scoateți ardeii din cuptor și puneți-i pentru scurt timp în apă rece. Apoi se curăță pielea ardeilor cu un cuțit mic de bucătărie.
Adăugați ardeii în bucățile de ceapă și usturoi sotate și pasați totul împreună într-un blender sau cu un mixer de mână până când obțineți un amestec cremos.
Asezonați crema cu sare și piper.
Citește și: ♦ Rețeta Paste asiatice bio, prăjite ♦ Rețeta Salată bio de pâine cu sparanghel verde și năut
25.15lei
adaugă în coșMod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]