Mod de preparare Chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare
- Se curăță cartofii de coajă și se pun la fiert în apă cu sare până se înmoaie. Între timp, pregătiți chifteluțele Köttbullar conform instrucțiunilor de pe ambalaj și prăjiți-i în ulei din belșug pe toate părțile.
- Scoateți chifteluțele din tigaie și topiți margarina în tigaie. Se adaugă făina și se prăjește câteva minute. Apoi se degresează totul cu bulionul rece și crema de ovăz. Se amestecă energic pentru a nu se forma cocoloașe. Adăugați restul ingredientelor și aduceți totul la fierbere. Se asezonează sosul cu sare și piper. Adaugati chifteluțele în sos și încălziți bine.
- Scurgeți cartofii. Se adaugă imediat untul și un strop de lapte. Se pasează și se asezonează cu nucșoară, piper și sare.
Serviți chifteluțele Köttbullar cu piureul, sosul și merișoarele.
Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii