Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru baghetă:
Recomandările noastre de produse:
Preîncălziți cuptorul la 220 °C căldură superioară și inferioară. Amestecați cu o lingură amestecul pentru chifle cu apă, ulei și oțet.
Cu mâinile umede, se modelează aluatul în două pâini de băț și se așază pe o tavă cu hârtie de copt. Presărați pâinile cu fulgi de ovăz și semințe de chimen. Se coc la cuptor fără să crească timp de 35-40 de minute.
Se prepară ardeiul iute conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dacă doriți, puteți înlocui 100 ml de apă cu bere neagră. Cu aproximativ 10 min înainte de sfârșitul timpului de gătire, adăugați fasolea scursă și porumbul dulce. Înainte de servire, tocați coriandrul și presărați-l peste farfurii.
Citește și: Rețeta Monsterburger bio cu fulgi de ardei iute
25.4224.15 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]