Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru fiecare burger/topping:
Ingrediente pentru pesto:
Pesto
Pentru pesto, puneți toate ingredientele într-un blender. Se adaugă treptat uleiul de măsline până când consistența este potrivită. Se asezonează după gust cu sare și piper.
Chiftelele de dovleac
Tăiați dovleacul în bucăți mici. Scurgeți boabele de năut. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul și rumeniți-le în puțin ulei de măsline în tigaie. Adăugați năutul și dovleacul și asezonați cu sare, piper, fulgi de ardei iute și puțin chimen. Se prăjește până când dovleacul este moale. Apoi se lasă deoparte să se răcească.
Topping
Pentru ceapa murată, se amestecă 50 ml oțet de vin alb, 50 ml apă, 2 linguri de zahăr și sare. Puneți la murat ceapa tăiată felii timp de aprox. 30 min.
Se pasează amestecul de dovleac cu un blender de mână. Adăugați oul și făina și amestecați. Trapetati suprafața de lucru cu faina și formați rapid chiftelele pe ea. Adăugați ulei într-o tigaie și prăjiți chifteluțele la foc mediu timp de aprox. 4-5 min. pe ambele părți.
Prăjiți ușor chiflele de burger, cu partea tăiată în jos, într-o tigaie cu puțin unt. Apoi ungeți partea de jos cu pesto și acoperiți-o cu baby spanac. Așezați deasupra o chiftea de dovleac. Tăiați dinții în brânza de capră pe o parte și puneți-o deasupra chifteluței. Cu dinții tăiați, se pot pune mai mulți dinți pe partea de jos. Se ornează cu ceapă murată și se acoperă cu jumătatea superioară a chiflei.
Puneți câte o măslină pe fiecare scobitoare și înfigeți-o după cum doriți pe chifla de burger.
Citește și: Citește și: Rețeta Orez cu mango bio
27.7319.41 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]