Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Monsterburger bio cu fulgi de ardei iute

Rețetă Monsterburger bio cu fulgi de ardei iute
Ingrediente

Ingrediente pentru fiecare burger/topping:

  • 1 chiflă de burger bio
  • sos pesto – vezi mai jos
  • 1 chifteluță de dovleac (vezi mai sus)
  • brânză de capră (felii)
  • niște baby spanac
  • ceapă murată

Ingrediente pentru pesto:

  • 3 linguri de nuci
  • aprox. 80 ml ulei de măsline
  • 30 g parmezan
  • 1 buchet mic de rucola
  • 1/2 cățel de usturoi

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Monsterburger bio cu fulgi de ardei iute

Mod de preparare Monsterburger bio

Pesto
Pentru pesto, puneți toate ingredientele într-un blender. Se adaugă treptat uleiul de măsline până când consistența este potrivită. Se asezonează după gust cu sare și piper.

Chiftelele de dovleac
Tăiați dovleacul în bucăți mici. Scurgeți boabele de năut. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul și rumeniți-le în puțin ulei de măsline în tigaie. Adăugați năutul și dovleacul și asezonați cu sare, piper, fulgi de ardei iute și puțin chimen. Se prăjește până când dovleacul este moale. Apoi se lasă deoparte să se răcească.

Topping
Pentru ceapa murată, se amestecă 50 ml oțet de vin alb, 50 ml apă, 2 linguri de zahăr și sare. Puneți la murat ceapa tăiată felii timp de aprox. 30 min.

Se pasează amestecul de dovleac cu un blender de mână. Adăugați oul și făina și amestecați. Trapetati suprafața de lucru cu faina și formați rapid chiftelele pe ea. Adăugați ulei într-o tigaie și prăjiți chifteluțele la foc mediu timp de aprox. 4-5 min. pe ambele părți.

Prăjiți ușor chiflele de burger, cu partea tăiată în jos, într-o tigaie cu puțin unt. Apoi ungeți partea de jos cu pesto și acoperiți-o cu baby spanac. Așezați deasupra o chiftea de dovleac. Tăiați dinții în brânza de capră pe o parte și puneți-o deasupra chifteluței. Cu dinții tăiați, se pot pune mai mulți dinți pe partea de jos. Se ornează cu ceapă murată și se acoperă cu jumătatea superioară a chiflei.

Puneți câte o măslină pe fiecare scobitoare și înfigeți-o după cum doriți pe chifla de burger.

 

Citește și: Citește și: Rețeta Orez cu mango bio

Produse folosite în această rețetă

-10%
Ulei de masline extra virgin Selection bio Mani, 500ml

5.00 din 3 voturi

88.7379.86 lei

adaugă în coș
Chimen seminte Demeter bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 2 voturi

12.45 lei

adaugă în coș
Naut la conserva bio Rapunzel, 400g

5.00 din 12 voturi

11.55 lei

adaugă în coș
Mix de chili bio BioLotta, 43g

0.00 din 0 voturi

30.85 lei

adaugă în coș
-30%
Chifle pentru hamburger, fara gluten 4 bucati bio Schnitzer, 250g

0.00 din 0 voturi

27.7319.41 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

17.04.2024

Tacos mexican cu chilli si caju

Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]

13.04.2024

Paella spaniola-originala

Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]

Promoții produse bio

-20%

5.00 din 3 voturi

Srot de lupin dulce bio Rapunzel, 250g

18.7214.98 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 6 voturi

Bautura de ovaz, fara lactoza bio Allos, 1L

15.7714.19 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 3 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 3 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Ulei de sofranel virgin bio Rapunzel, 250ml

32.2128.99 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

-15%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008