Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
de asemenea: Mixer de mână cu cârlig pentru aluat
Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai întâi amestecul de pâine într-un bol, amestecați drojdia uscată, adăugați apa și 2 linguri de ulei. Acum este timpul să frământați: Frământați aluatul încet timp de 1 minut cu un malaxor manual și apoi timp de 4 minute la cea mai mare viteză. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 °C cu convecție (sau 225 °C căldură superioară/inferioară) și puneți un vas cu apă în cuptor. Se toarnă acum 1 lingură de ulei de măsline pe aluat, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri mari (aprox. 15 x 20 cm). Îndoiți o parte lungă a aluatului cam 2/3 și împăturiți cealaltă parte. Așezați aluatul celor două pâini cu partea netedă în sus pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt și lăsați-l să crească încă 15 minute.
Se presară ciabatta cu făină și se coace timp de 30 de minute la convecție (sau 40 de minute la căldură superioară/inferioară). După coacere, lăsați pâinile să se răcească puțin pe un grătar înainte de a le savura.
Sfat: Puteți folosi, de asemenea, amestecul de copt My Ciabatta pentru a face panini delicioase.
Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii
26.1220.9lei
adaugă în coș31.89lei
adaugă în coșMod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]
Răsfață-Te Cu Vafe Bio de Pizza: Snack-ul Perfect la Oricare Ora Și iată cum se [...]