Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Pâine ciabatta bio

Rețetă Pâine ciabatta bio
Ingrediente

de asemenea: Mixer de mână cu cârlig pentru aluat


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Pâine ciabatta bio

Mod de preparare pâine ciabatta bio

Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai întâi amestecul de pâine într-un bol, amestecați drojdia uscată, adăugați apa și 2 linguri de ulei. Acum este timpul să frământați: Frământați aluatul încet timp de 1 minut cu un malaxor manual și apoi timp de 4 minute la cea mai mare viteză. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 200 °C cu convecție (sau 225 °C căldură superioară/inferioară) și puneți un vas cu apă în cuptor. Se toarnă acum 1 lingură de ulei de măsline pe aluat, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri mari (aprox. 15 x 20 cm). Îndoiți o parte lungă a aluatului cam 2/3 și împăturiți cealaltă parte. Așezați aluatul celor două pâini cu partea netedă în sus pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt și lăsați-l să crească încă 15 minute.
Se presară ciabatta cu făină și se coace timp de 30 de minute la convecție (sau 40 de minute la căldură superioară/inferioară). După coacere, lăsați pâinile să se răcească puțin pe un grătar înainte de a le savura.

Sfat: Puteți folosi, de asemenea, amestecul de copt My Ciabatta pentru a face panini delicioase.

 

Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii 

 

Produse folosite în această rețetă

Ulei de masline extra virgin Selection bio Mani, 500ml

5.00 din 3 voturi

88.73 lei

adaugă în coș
-10%
Drojdie uscata fara gluten bio Biovegan, 7g

5.00 din 5 voturi

6.095.48 lei

adaugă în coș
-5%
Mix de faina pentru prajituri, fara gluten bio BauckHof, 800g

5.00 din 10 voturi

33.1631.5 lei

adaugă în coș

Alte rețete de aperitive bio

20.04.2024

Focaccia cu antipasto

Se amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de [...]

27.03.2024

Soia crocantă cu sos de lămâie și trifoi dulce cu anghinare

a. Se gătesc bucățile de soia și orezul, conform indicaților de pe pachete. b. Se [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 4 voturi

-30%

5.00 din 5 voturi

-35%

5.00 din 2 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

Musli de baza integral bio Dennree, 750g

16.8716.03 lei

adaugă în coș
-30%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

Miso Genmai fara gluten bio Arche, 300g

54.3051.59 lei

adaugă în coș
-20%

5.00 din 3 voturi

Caju prajit si sarat bio Rapunzel, 50g

15.8012.64 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

Fulgi fini de ovaz bio Dennree, 250g

18.0417.14 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008