Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pregătire spaghete bolognese bio cu fulgi din 4 cereale, vegane
Se fierb spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când sunt al dente.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se sotează ceapa și usturoiul la foc mediu timp de aproximativ 2 minute. Se adaugă fulgii din 4 cereale și se sotează ușor. Adăugați ambele paste de roșii, morcovii și supa limpede și fierbeți ușor, acoperit, la foc mic, timp de aproximativ 10 minute. Dacă fulgii din cereale atrag prea mult lichid, adăugați pur și simplu mai multă apă. Se condimentează fulgii cu sare și ardei iute și se servesc cu pastele. Se presară parmezan sau înlocuitor de brânză și se ornează cu busuioc.
Pentru gust: pudră de ardei iute, parmezan, brânză vegană sau busuioc
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]