Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare:
Se gateste orezul dupa cum scrie pe ambalaj si se lasa deoparte.
Spalati legumele si taiati-le in benzi subtiri. Se incalzeste uleiul de susan intr-o tigaie Wok sau tigaie normala, se adauga varza, morcovii si ghimbirul tocat si se prajesc timp de aproximativ 3 minute. Adaugati apoi vinetele, ceapa de primavara si muguri de fasole si prajiti timp de inca 3 minute. Adaugati laptele de nuca de cocos, untul de arahide, zaharul, curry-ul si crema de peperoni (alternativ: chilli proaspat), aduceti-l la fierbere timp de un minut si condimentati cu sare si sos de soia. Formati bile din orez cu o scoica de inghetata sau o cana rotunda mica, asezati-le pe o farfurie, imprastiati legumele wok peste forme si ornati cu chili, fasii de ceapa de primavara si caju.
Detalii:
-timp de preparare: 20 min
-vegan
-fara gluten
Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]