Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru vafe de pizza:
Pentru sosul de avocado:
Și iată cum se prepara:
Bateți untul la temperature camerei cu ouăle și adăugați quark-ul cu conținut scăzut de grăsimi. Se cerne făina și se amestecă cu praful de copt și fulgii de ovăz. Adăugați totul la amestecul de ouă și adăugați puțină apă minerală pentru ca vafele să fie frumoase și pufoase.
Lăsați aluatul să se odihnească pentru o vreme. Între timp, tăiați roșiile în bucăți mici și radeți grosier mozzarella. Amestecați roșiile și brânza în aluat. Asezonați aluatul cu condimentul BioLotta Pizza.
Pentru sos, zdrobiți pulpa de avocado cu o furculiță, adăugați sucul de lămâie și amestecați ambele în crema de brânză granulată. Asezonați totul cu sare, piper și condimentul BioLotta Guacamole.
Preîncălziți aparatul de gofre și ungeți-l cu puțin unt. Turnați aluatul pe fierul de călcat, pe rând, și coaceți vafele crocante.
Sfat: Nu trebuie să ungeți aparatul de vafe decât o singură dată - nimic nu se lipește din cauza brânzei!
Citește și: Rețeta Orez cu mango bio
Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]