Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN

Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN

Inghetata bio si decoratiuni

Pret: 12.09 lei

Cod produs: 23504
Producator: Biovegan
Greutate: 77g

Adauga in cos
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
mai mari de 250lei
LIVRARE DIN STOC
24/48 h
prin curierat rapid

Ingrediente:

zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*).


*provine din agricultura ecologic


Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).


Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.


Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spumă de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.


Valori nutritive:
kj: 1584
kcal: 374
grasimi: 0,1g
acizi grasi saturati: 0g
glucide: 87,3g
zaharuri: 81,1g
fibre: 11,6g
proteine: 0,2g
sare: 0,06g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme: susan, mustar, soia
© 2013-2017
Biogama Distribution SRL