Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Uleiul de Karanja

Uleiul de Karanja

Uleiul de Karanja secretul frumuseții naturale din India

Uleiul de Karanja este potrivit pentru toate tipurile de piele și are proprietăți hidratante. Uleiul este un veritabil "all-rounder": vă îngrijește delicat pielea și poate întârzia îmbătrânirea pielii datorită conținutului său ridicat de antioxidanți.

Denumire INCI: ulei din semințe de Pongamia Glabra
Zona tipică de cultivare: India
Proprietati: ulei ușor pentru îngrijirea pielii, conferă elasticitate

Frumusețe indiană

În plus, uleiul valoros poate reduce micile imperfecțiuni nedorite ale pielii. Secretul frumuseții indiene - lăsați acest minunat ulei de frumusețe să devină parte din rutina zilnică de îngrijire a pielii!

Karanja planta minune Pongamia

Arborele Pongamia glabra, numit și "fagul indian", aparține familiei leguminoaselor și se dezvoltă în principal în sudul Indiei și în Sri Lanka, dar este plantat și în Japonia, Taiwan, Malaezia și în regiunea Pacificului.
Arborele este adesea întâlnit în pădurile de coastă și ca arbore de bulevard. Este un arbore destul de robust, cu o coroană mare și flori mici albe, roz sau mov. Uleiul de karanja este extras din semințele arborelui karanja.

 

Citește și: Rețeta Rulourile mele bio cu scorțișoară

Promoții produse bio

-5%

5.00 din 1 vot

-25%

0.00 din 0 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

Gel de dus energy Weleda, 200ml

57.7746.22 lei

adaugă în coș
-20%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-20%

5.00 din 1 vot

-25%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 14 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 10 voturi

-5%

5.00 din 4 voturi

Goji uscate bio Dennree, 100g

23.8022.61 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008