Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Acest produs nu mai face parte din oferta Biogama.
Blatul de tort din 4 cereale integrale FARA GLUTEN este deja complet coapt, astfel încât o prăjitură minunata cu fructe este creată în cel mai scurt timp. Pur și simplu acoperiți baza de tort cu fructe proaspete sau congelate și apoi turnați gelatina de tort peste ea.
TIMP DE PRAJITURI PROASPETE, FRUCTATE
Indiferent dacă sunt mandarine iarna sau căpșuni vara: indiferent de perioada din an, baza noastră de tort cu 4 cereale scoate fructele sezonului cu adevărat mari. Faptul că un amestec de patru tipuri de făină integrală (orez, porumb, mei și hrișcă) este utilizat pentru producție înseamnă că baza de tort conține mult mai multe fibre și oligoelemente decât produsele de patiserie comparabile făcute din făină de grâu.
Ar trebui să fie întotdeauna timp pentru o bucată proaspătă de tort de fructe. La fel ca toate produsele de patiserie Werz, baza de tort cu 4 cereale este realizată cu mare atenție și măiestrie.
Alte note: fără aromă, fără zahăr alb, sărac
Indulcire: Miere
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeană
Țara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 99% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE, sigiliul organic
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a Societății Celiace Europene (AOECS)
făină de 4 cereale integrale* (31%) (orez*, porumb*, mei*, hrișcă*), miere* (30%), ulei de palmier*, amidon de porumb*, apă, ulei de floarea soarelui*, agent de îngroșare: gumă de guar*, praf de copt*(amidon de porumb*, acidificant: tartrat de potasiu, agent de creștere: bicarbonat de sodiu).
*provine din agricultură ecologică.