Amestecul organic fara gluten Bauckhof conține toate ingredientele care fac ca masa de mic dejun sa fie delicioasa si nu contine zahar adaugat. Fulgii de ovaz integrali impreuna cu stafidele, bucatele de mar si alunele prajite, precum si fasiile de migdale au o calitate ecologica controlata. Daca doriti, puteti indulci cu miere, cu sirop de agave sau sirop de orez. Musliul bio de ovaz fara gluten, are un gust perfect impreuna cu laptele fara lactoza, bautura de plante sau iaurt. Mai delicios este cu mere proaspete rase, felii de pere, fructe de padure proaspete sau cirese, pe care le puteti adauga dupa propriul gust.
Caracteristici generale:
Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranță la gluten pot include ovăz în dieta lor. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovăzul fără contaminare a fost folosit de mult timp în dieta fără gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să încorporeze încet și treptat ovăz într-o dietă fără gluten. Musliul de ovăz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea pâinii, a chiflelor, a biscuiților, a barelor de muesli etc.
Particularități: Ovăzul pentru „musli de ovăz fără gluten” este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru a ne asigura că nu conține gluten și garantăm un conținut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentară spune: „Ovăzul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie să fie produs, preparat și / sau prelucrat în așa fel încât să fie exclusă contaminarea cu grâu, secară, orz sau încrucișarea acestora; conținutul de gluten al ovăzului nu trebuie să depășească 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricație: Ovăzul pentru musli Bircher cu ovaz FARA GLUTEN este cultivat într-un proiect special de către fermierii parteneri pe termen lung. Atât în cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate.
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Îndulcire: nu îndulcit
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană
Ingrediente: fulgi integrali de ovăz** fără gluten 77%, fructe** uscate 19% (stafide**, bucăți de mere**, ulei de floarea-soarelui*), bucăți de alune de pădure** prăjite, bețigase de migdale*. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1580kJ/375kcal
grăsimi: 7,9g
acizi grași saturați: 1,1g
glucide: 60g
zaharuri: 14g
fibre: 9,2g
proteine: 11g
sare: 0,01g
Alergeni: alune de pădure, migdale, ovăz
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, nuci, susan