Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru chiflele de hot-dog, puneți făina de spelta și sarea într-un bol. Se dizolvă drojdia și zahărul în 160 ml lapte călduț și se adaugă la ingredientele uscate împreună cu untul moale și oul.
Cu ajutorul cârligului de aluat al robotului de bucătărie, amestecați timp de câteva minute pentru a forma un aluat omogen. Se acoperă și se lasă să crească într-un loc cald, fără curent de aer, timp de aproximativ 1 oră.
Apoi transferați aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină, împărțiți-l în 6 porții și formați rulouri alungite și plate. Se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se lasă să crească din nou timp de 30 de minute.
După cel de-al doilea timp de repaus, ungeți cu lapte subțire chiflele pentru hot dog și coaceți-le în cuptor la 170 de grade cu convecție timp de aproximativ 15 minute, apoi lăsați-le să se răcească.
Pentru cârnați, se pune amestecul uscat într-un bol cu apă și 1 lingură de ulei, se amestecă și se lasă la înmuiat timp de 5 minute. Se formează apoi 6 cârnați de aceeași mărime din amestec.
Se prăjesc cârnații în ulei din abundență, pe toate părțile, întorcându-i de mai multe ori, până când devin aurii.
Se taie chiflele de hot-dog pe lungime, dar nu complet. Se umplu cu varză murată, felii de castraveți murați, ceapă prăjită și câte un cârnat. Se servesc garnisite cu muștar sau sos de ardei iute și cu puțin pătrunjel tocat.
Sfat: Dacă doriți să o faceți rapid, puteți folosi și chifle de hot-dog cumpărate, în loc să le coaceți dumneavoastră.
Pentru o versiune vegană: folosiți pur și simplu margarină în loc de unt și băutură de soia în loc de lapte. Oul poate fi înlocuit cu încă 20 g de băutură de soia și 20 g de margarină.
Mod de preparare: Fierbeți pastele în apă ușor sărată, conform indicaților [...]