Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Hot dog bio cu carnati vegani

Rețetă Hot dog bio cu carnati vegani
Pentru: 6 porții
Rețetă: fără drojdie

Timp: total 2h

Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Hot dog bio cu carnati vegani

Mod de preparare Hot dog bio cu carnati vegani

Pentru chiflele de hot-dog, puneți făina de spelta și sarea într-un bol. Se dizolvă drojdia și zahărul în 160 ml lapte călduț și se adaugă la ingredientele uscate împreună cu untul moale și oul.

Cu ajutorul cârligului de aluat al robotului de bucătărie, amestecați timp de câteva minute pentru a forma un aluat omogen. Se acoperă și se lasă să crească într-un loc cald, fără curent de aer, timp de aproximativ 1 oră.

Apoi transferați aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină, împărțiți-l în 6 porții și formați rulouri alungite și plate. Se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se lasă să crească din nou timp de 30 de minute.

După cel de-al doilea timp de repaus, ungeți cu lapte subțire chiflele pentru hot dog și coaceți-le în cuptor la 170 de grade cu convecție timp de aproximativ 15 minute, apoi lăsați-le să se răcească.

Pentru cârnați, se pune amestecul uscat într-un bol cu apă și 1 lingură de ulei, se amestecă și se lasă la înmuiat timp de 5 minute. Se formează apoi 6 cârnați de aceeași mărime din amestec.

Se prăjesc cârnații în ulei din abundență, pe toate părțile, întorcându-i de mai multe ori, până când devin aurii.

Se taie chiflele de hot-dog pe lungime, dar nu complet. Se umplu cu varză murată, felii de castraveți murați, ceapă prăjită și câte un cârnat. Se servesc garnisite cu muștar sau sos de ardei iute și cu puțin pătrunjel tocat.
Sfat: Dacă doriți să o faceți rapid, puteți folosi și chifle de hot-dog cumpărate, în loc să le coaceți dumneavoastră.

Pentru o versiune vegană: folosiți pur și simplu margarină în loc de unt și băutură de soia în loc de lapte. Oul poate fi înlocuit cu încă 20 g de băutură de soia și 20 g de margarină.

Produse folosite în această rețetă

-5%
Faina de spelta tip 630 bio Dennree, 1kg

5.00 din 21 voturi

15.8215.03 lei

adaugă în coș
Zahar brut din trestie Demeter bio Dennree, 500g

0.00 din 0 voturi

17.11 lei

adaugă în coș
Ulei de masline extravirgin fin bio Rapunzel, 500ml

5.00 din 11 voturi

80.82 lei

Stoc epuizat
Mustar usor picant, fara gluten bio Byodo, 200ml

5.00 din 5 voturi

14.41 lei

adaugă în coș
Crema ardei iute bio Rapunzel, 120g

5.00 din 6 voturi

21.27 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

04.12.2024

Polenta cremoasă

Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul sus și jos la 180 de grade [...]

16.11.2024

Salată asiatică de paste

Mod de preparare: Fierbeți pastele în apă ușor sărată, conform indicaților [...]

Promoții produse bio

-5%

0.00 din 0 voturi
-10%

5.00 din 1 vot
Crema duo cu alune si lapte bio Dennree, 400g

33.2629.93 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
Ulei de susan prajit bio Bio Planete, 250ml

43.9141.71 lei

adaugă în coș
-20%

0.00 din 0 voturi
-20%

5.00 din 4 voturi
-5%

5.00 din 3 voturi
Samburi de pin bio Rapunzel, 75g

61.9858.88 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008