Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente legume la cuptor
Ingrediente dressing
Ingrediente humus de fasole
Ingrediente pentru topping
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 °C căldură sus și jos și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Spălați legumele. Tăiați cartofii în bucăți și dovleacul în felii. Tăiați știuleții de porumb în șase bucăți fiecare. Cojiți și tăiați ceapa în patru. Tăiați capetele fasolei și curățați morcovii și tăiați-i în sferturi pe lungime.
Puneți apoi în tavă mai întâi cartofii și cățeii de usturoi necurățați și amestecați cu o lingură de ulei și rozmarin. Se dau la cuptor pentru 25 de minute, întorcându-i o dată între timp.
După 25 de minute, întindeți restul legumelor într-o a doua tavă și introduceți-le în cuptor. Se stropesc cu o lingură de ulei și se amestecă bine. Coaceți încă 20 de minute până când cartofii sunt crocanți și restul legumelor sunt fierte.
Între timp, pregătiți dressingul. Spălați și tocați fin rozmarinul și cimbrul. Se amestecă împreună cu siropul de arțar, oțetul de cidru de mere și sucul de portocale într-un bol mic. Se condimentează cu pudră de curry, sare și piper.
Pentru crema de fasole, se scurge fasolea din borcan într-o sită și se spală. Curatați cățeii de usturoi de pieliță. Pasați într-un blender cu restul ingredientelor pentru hummus până când obțineți o consistență cremoasă.
Turnați dressingul peste tava de legume chiar înainte de servire și serviți împreună cu humusul de fasole. La final, presărați cu năut copt ca si topping crocant și savurați.
Citește și: Rețeta Orez cu mango bio
Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]