Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Legume la cuptor cu humus de fasole bio

Rețetă Legume la cuptor cu humus de fasole bio
Ingrediente

Ingrediente legume la cuptor

  • 1 dovleac Hokkaido
  • 250 g cartofi
  • 2 știuleți de porumb
  • 2 ardei grași
  • 200 g fasole verde
  • 4 până la 6 morcovi
  • 4 cepe mici
  • 3 căței de usturoi
  • rozmarin și cimbru după gust

Ingrediente dressing

Ingrediente humus de fasole

Ingrediente pentru topping

  • Năut, copt la cuptor

adaugă ingredientele rețetei în coș

Legume crocante la cuptor cu humus de fasole: Deliciul culinar ce cucerește gusturile!

Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 °C căldură sus și jos și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Spălați legumele. Tăiați cartofii în bucăți și dovleacul în felii. Tăiați știuleții de porumb în șase bucăți fiecare. Cojiți și tăiați ceapa în patru. Tăiați capetele fasolei și curățați morcovii și tăiați-i în sferturi pe lungime.

Puneți apoi în tavă mai întâi cartofii și cățeii de usturoi necurățați și amestecați cu o lingură de ulei și rozmarin. Se dau la cuptor pentru 25 de minute, întorcându-i o dată între timp.

După 25 de minute, întindeți restul legumelor într-o a doua tavă și introduceți-le în cuptor. Se stropesc cu o lingură de ulei și se amestecă bine. Coaceți încă 20 de minute până când cartofii sunt crocanți și restul legumelor sunt fierte.
Între timp, pregătiți dressingul. Spălați și tocați fin rozmarinul și cimbrul. Se amestecă împreună cu siropul de arțar, oțetul de cidru de mere și sucul de portocale într-un bol mic. Se condimentează cu pudră de curry, sare și piper.
Pentru crema de fasole, se scurge fasolea din borcan într-o sită și se spală. Curatați cățeii de usturoi de pieliță. Pasați într-un blender cu restul ingredientelor pentru hummus până când obțineți o consistență cremoasă.

Turnați dressingul peste tava de legume chiar înainte de servire și serviți împreună cu humusul de fasole. La final, presărați cu năut copt ca si topping crocant și savurați.

 

Citește și: Rețeta Orez cu mango bio

 

Produse folosite în această rețetă

Sirop de artar grad A cu gust intens bio Dennree, 250ml

0.00 din 0 voturi

35.78lei

Stoc epuizat
Otet de mere filtrat bio Byodo, 500ml

0.00 din 0 voturi

19.33lei

adaugă în coș
Sare de mare fina neiodata Byodo, 500g

5.00 din 1 vot

9.81lei

adaugă în coș
Piper negru in rasnita de sticla bio Lebensbaum, 45g

0.00 din 0 voturi

34.46lei

adaugă în coș
Pudra de curry englezesc bio Lebensbaum, 50g

0.00 din 0 voturi

21.08lei

adaugă în coș
Fasole alba la borcan 215g net bio Dennree, 340g

0.00 din 0 voturi

9.66lei

Stoc epuizat
-5%
Ulei de masline extravirgin fin bio Rapunzel, 500ml

0.00 din 0 voturi

57.0554.2lei

adaugă în coș
Pasta susan tahin vegan bio Rapunzel, 250g

5.00 din 1 vot

25.35lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

16.09.2023

Tocană de legume bio cu chorizo

Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]

16.08.2023

Tartă de conopidă bio

  Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]

Promoții produse bio

-5%

0.00 din 0 voturi

Guma de guar fara gluten bio Biovegan, 100g

21.1220.06lei

adaugă în coș
-35%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-45%

0.00 din 0 voturi

Pasta de chili Thai bio Arche, 50g

20.9011.5lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-15%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

Seminte de in zdrobite bio Dennree, 400g

18.6716.8lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

4.80 din 5 voturi

© 2013-2023 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008