Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Puneți făina, un vârf de cuțit de sare, condimentele pentru pâine, drojdia, apa caldă și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol mare și frământați cu mâinile pentru a forma un aluat omogen. Formați o bilă din aluat și lăsați-l acoperit într-un bol să crească la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră.
Între timp, curățați și tăiați mărunt ceapa. Spălați pătrunjelul, uscați-l și tăiați fin frunzele. Amestecați sosul de roșii cu ceapa, pătrunjelul și condimentele noastre pentru pizza și asezonați cu sare și piper.
Se frământă puțin aluatul și apoi se întinde pe lungime (aprox. 45 cm) pe o tavă presărată cu făină. Apoi se taie în trei benzi egale. Nu tăiați până la capăt pentru ca o parte să rămână împreună. Întindeți câteva linguri de sos deasupra și împletiți fâșiile. Îndoiți ușor capetele împletiturii. La final, întindeți deasupra restul de sos de roșii. Se acoperă și se lasă la crescut timp de aproximativ 20 de minute.
Se stropește aluatul cu 2 linguri de ulei și se coace în cuptorul preîncălzit (200 °C) timp de aproximativ 30 min. pe raftul din mijloc.
26.1323.52 lei
adaugă în coșSe amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de [...]
a. Se gătesc bucățile de soia și orezul, conform indicaților de pe pachete. b. Se [...]