Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare pateu bio:
Se taie ceapa cubulețe și se sotează bine cu margarina într-o cratiță medie până când este foarte moale. Se ia cratița de pe foc, se toacă grosier tofu și se adaugă.
Scurgeți fasolea boabe și năutul și adăugați-le în cratiță. Amestecați totul cu un blender de mână - nu prea fin, este în regulă dacă rămân câteva bucăți grosiere. Acum adăugați condimentele și ierburile și amestecați totul bine.
Turnați pateul direct în borcanele de fasole și mazăre. Se va păstra în frigider timp de aproximativ 1 săptămână.
Sfat: pateul vegan are un gust deosebit de bun cu castraveti și ridichi pe o pâine cu semințe.
Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]