Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare:
Se taie pepenele galben în cubulețe și se așază pe o farfurie mare de servit. Apoi presărați fructele de pădure pe deasupra, una câte una, sau pozitionați-le în spațiile dintre pepeni. Prăjiți nucile de pin fără ulei într-o tigaie la foc mediu și presărați-le peste salată. Tăiați cu grijă măslinele în jurul sâmburelui cu un cuțit pentru a îndepărta sâmburii. Se taie mărunt, apoi se presară peste salată. Se stropește cu oțet balsamic și se ornează cu puțină mentă. Bucurați-vă de vară!
Citeste si: Rețeta Prajitura din spelta bio cu fructe de padure
37.1931.61 lei
adaugă în coșSe preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Se acoperă tava cu foaie de [...]
Preparare: Taiati toastul in cubulete si coaceti in tigaia fierbinte cu ulei de masline. [...]