Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo
- Puneți continutul plicului VeggieMix Chorizo într-un castron, adăugați apă și 1 lingură de ulei de rapiță, amestecați bine și lăsați să se înmoaie câteva minute.
- Se încălzește o cratiță mare, se adaugă 2 linguri de ulei de rapiță și ceapa și usturoiul tăiate cubulețe și se sotează scurt. Adăugați legumele pregătite și mazărea, sotați scurt, apoi turnați supa de legume și aduceți la fierbere. Lăsați tocănița de legume să fiarbă ușor timp de aproximativ 15 minute.
- Între timp, modelați 5-6 cârnați din amestecul de chorizo și cârnați cu mâinile umede. Prăjiți-i energic pe toate părțile în uleiul de rapiță rămas (2 linguri). Se lasă să se odihnească puțin, apoi se taie în felii.
- Pasați scurt tocănița de legume cu ajutorul unui blender de mână pentru mai multă cremozitate. Cu toate acestea, ar trebui să rămână si cateva bucăți de legume. Se condimentează cu sare, piper și pătrunjel tocat. Împărțiți tocănița de legume în farfurii, decorați cu crețușcă proaspătă și serviți cu feliile de cârnați chorizo.
Sfat: Puteți varia legumele după cum doriți. Broccoli, dovleceii sau conopida sunt, de asemenea, excelente.
Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii