Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Publicat în: Produse premiate
La data: 2023-12-15
Tamari Cedarwood d ́Arche este un sos picant de soia, asezonat cu mirin de înaltă calitate, deosebit de complex, corpolent și bogat în umami armonioase. Este organic, vegan și fără gluten.
Tamari este un condiment de bază versatil pentru supe, sosuri, marinate și mâncăruri de legume. Își păstrează gustul chiar și atunci când gătește mai mult. Proteina de orz conținută este degradată în timpul fermentației lungi, astfel încât tamari să fie fără gluten.
Tamari Cedarwood ARCHE fermentează într-o mică fabrică tradițională japoneză în pace și timp de mai multe luni pentru a deveni un sos de condimente cu mult caracter. Acest tamari este îmbătrânit în butoaie de cedru japonez de peste 100 de ani, sub influența anotimpurilor și a temperaturilor în schimbare. Procesul tradițional de fermentare naturală cu ciuperci koji are loc pe parcursul a două veri. Măiestria, experiența transmisă din generație în generație și calitatea excelentă a ingredientelor fac posibilă crearea unui produs high-end de o calitate extraordinară și caracter autentic!
ARCHE este o afacere de familie de dimensiuni medii, care are o bază de clienți fideli de mai bine de 30 de ani, ceea ce îi garantează o anumită securitate, predictibilitate și plată echitabilă pentru produsele sale excelente.
Meilleur BIO a desemnata in 2023 castigator Sosul de soia Tamari Cedarwood bio Arche in categoria: condimente, sosuri si mirodenii.
Citește și: Rețeta Batoane cu unt de arahide vegane