Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Gnocchi bio din faina de castane cu ciuperci

Rețetă Gnocchi bio din faina de castane cu ciuperci
Pentru: 2 portii
Rețetă: fără lactoză, fără gluten

Timp: preparare 40min

Ingrediente

Ca decor: nuci sau sămburi de pin


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Gnocchi bio din faina de castane cu ciuperci

Cum se prepară Gnocchi bio din faina de castane cu ciuperci:

  1. Se curăță cartofii de coajă, se toacă grosier și se pun la fiert în apă ușor sărată împreună cu usturoiul curățat de coajă, aceasta timp de aproximativ 15 minute, până când se înmoaie. Se scurg, se pasează bine și se lasă să se rumenească ușor.
  2. Se amestecă piureul de cartofi cu făina de castane, mălaiul și oul, se frământă până se obține o masă uniformă. Se formează din masă fasii de aluat uniforme de 2-3 cm grosime prin rulare, se taie cu un cuțit în bucăți de cca. 2 cm lățime și se presează cu o furculiță în modelul tipic sau orice forma preferati.
  3. Puneți gnocchi astfel formați în multă apă clocotită cu sare și lăsați-i să fiarbă până când plutesc la suprafață și sunt fierți. Scoateți-i apoi din apă și scurgeți-i.
  4. Se prăjesc nucile într-o tigaie fără grăsime până când se rumenesc, apoi se dau deoparte. Curățați ciupercile și tăiați-le în sferturi. Decojiți și tăiați mărunt ceapa. Se sotează ambele în ulei de rapiță, apoi se adaugă gnocchi scurși și se rumenesc scurt.
  5. Amestecați apoi crema de brânză de capră cu laptele, încorporați 2/3 din rucola și lăsați restul deoparte pentru decor. Așezați crema de brânză pe farfurie și acoperiți-o cu gnocchi prăjiți. Apoi se ornează cu nuci sau seminte de pin.

Sfat: gnocchi primesc o notă de nucă, ușor dulceaga, de la făina de castane.

Alternativ, păstrați o parte din apa de fierbere și folosiți-o în loc de lapte, atunci felul principal ar fi fără lactoză.

 

Citește și:  Rețeta Fulgi de ovaz cu ciocolata bio ♦ Rețeta Terci bio de ovaz copt in cuptor

 

Produse folosite în această rețetă

-30%
Faina de castane fara gluten bio BauckHof, 350g

5.00 din 2 voturi

47.2633.08 lei

adaugă în coș
-5%
Faina de porumb fara gluten bio BauckHof, 500g

5.00 din 16 voturi

20.3419.32 lei

adaugă în coș
Mix de ciuperci salbatice deshidratate bio Wohlrab, 30g

0.00 din 0 voturi

33.75 lei

Stoc epuizat
-25%
Ulei de rapita dezodorizat pentru prajit bio Byodo, 750ml

0.00 din 0 voturi

46.8735.15 lei

adaugă în coș
Sare de mare iodata cu alge bio Rapunzel, 500g

5.00 din 3 voturi

17.26 lei

adaugă în coș
Piper negru macinat bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 4 voturi

21.9 lei

adaugă în coș
-10%
Samburi de pin bio Dennree, 70g

0.00 din 0 voturi

76.5268.87 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

17.04.2024

Tacos mexican cu chilli si caju

Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]

13.04.2024

Paella spaniola-originala

Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

Pasta de curry Thai bio Arche, 50g

23.7121.34 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 5 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

Spray pentru indepartat pete Sonett, 100ml

22.7118.17 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 4 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

Otet din vin rosu bio Byodo, 500ml

21.0920.04 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 6 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008