Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru prepararea branzei bio inmuiati caju-ul peste noapte in apa rece. Daca te grabesti, gateste-le apoi la foc mic timp de 15 minute, apoi scurgele.
Adaugati nucile de caju, amidonul de tapioca, uleiul de cocos bio, fulgii nutritivi de drojdie si sarea in blender si macinati-le bine. Intre timp, puneti apa si agarul intr-o cratita si aduceti la fierbere in timp ce amestecati. Fierbeti usor la foc mediu timp de aproximativ 2 minute, in timp ce continuati sa amestecati.
Adaugati amestecul de agar in blender si amestecati pana cand este neted. Lucrati rapid, deoarece agar-agar se intareste rapid. Se toarna totul intr-un vas rotund de aproximativ 10 cm sau intr-o cutie de depozitare. Mutati-l acoperit de frigider timp de 1 ora. Se rade branza sau se taie felii.
Se amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de [...]
a. Se gătesc bucățile de soia și orezul, conform indicaților de pe pachete. b. Se [...]