Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru sos:
Prepararea sosului: semințele de susan se prăjesc într-o tigaie uscată. Toate ingredientele necesare se amestecă într-un bol, se mai adaugă apă pentru a obține consistența corectă și se amestecă bine. Se lasă la rece, în frigider.
Mod de preparare tofu: cele două bucăți de tofu de câte 200g se tamponează bine cu un șervete uscat, după care se taie în felii de o grosime de 1 cm. Se ung cu 200g cu ulei neutru, după care se prăjeștec pe ambele părți timp de 10 minute, până se rumenesc. Pe fiecare felie se adaugă sos și servește preparatul!
Citește și: Rețeta Supa bio de dovleac
Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]