Certificari si proiecte bio, eco, vegane, gluten, lactoza - Biogama magazin produse bio

Certificari si proiecte

Asociatia germana alergii si astm (DAAB)

Angajamentul de DAAB acoperă domeniile de respirator, piele, alergii și de nutriție.

Bio

Sigla UE de agricultura ecologica ofera consumatorilor încredere în ce priveste originea si calitatea alimentelor si bauturilor, iar prezenta acestei sigle pe orice produs este o asigurare ca a fost respectata Regulamentul UE privind agricultura ecologica.

Bioland

Bioland este o asociatie independenta de agricultura ecologica in Germania.

Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor

ECARF - Centrul European pentru Cercetare Alergii


Cosmetice naturale BDIH certificate

Centrul European pentru Cercetare Alergii ECARF (Centrul European pentru Cercetare Allergy Foundation), cu sediul la celebrele premii Berlin Charité din 2003, singura sigiliul internațional de calitate de la o cercetare allergologic aprobat de stat.

Cosmetice Vegane

Fondata in 1944, Societatea vegană este o organizație de învățământ din Marea Britanie și de caritate care promovează și susține stilul de viață vegan.

D.O.P. Denominazione di Origine Protetta

D.O.P(Denominazione di Origine Protetta):

Demeter

Calitatea Demeter este cea mai înaltă calitate ecologică. Agricultura biodinamică (DEMETER) este considerată cea mai durabilă formă de agricultură ecologică.

Eco Garantie

ECOGARANTIE®
Astăzi ne simțim din ce în ce mai responsabili pentru lumea în care trăim, pentru bunăstarea noastră. Utilizarea produselor durabile este benefică nu numai pentru noi, ci și pentru a dezvolta o lume mai bună, o lume în echilibru......

Ecocert

Un produs poate purta mentiunea: „ecologic” atunci cand el a urmat si a respectat regulile specifice pentru agricultura ecologica, definite intr-unul din regulamentele recunoscute de comunitatea internationala. Pentru aceasta, fiecare operator trebuie sa incheie un contract pentru a fi inspectat de catre un organism de terta parte independent, cum ar fi Ecocert.

Ecover Diamant

Ecover este pionier ecologic cu peste 35 de ani de experientă în dezvoltarea si productia de detergenti ecologici. Model Ecover Diamant e un model ce masoara sustenabilitatea si este cu mult peste cerintele tipice plus etichetă ecologică...

Fara gluten

Produs fara gluten.

Fara Lactoza

Indicatie pentru podusele ce nu au lactoza.

Fara zahar adaugat

Fara zahar adaugat, contine doar zaharul ce apare natural in ingredientele produsului: fructe, nuci, alune, cereale, etc.

Hand In Hand HIH

Programulde parteneriat „MÂNĂ ÎN MÂNĂ“ îmbină ideea culturilor controlate biologic cucea a comerţului corect. Relaţiile de livrare garante şi de lungă durată oferăpartenerilor noştri noi şanse de viitor, iar clienţilor noştri o calitatebiologică înaltă.

I.G.P(Indicazione Geografica Protetta)

I.G.P(Indicazione Geografica Protetta): 

Kamut

"KAMUT“ nu este denumirea pentru un soi de grâu. Este o marcă comercială înregistrată, care serveşte la comercializarea unui sortiment de grâu cu anumite proprietăţi garantate. Familia Quinn a înregistrat în 1990 cuvântul „KAMUT“ ca marcă comercială,pentru a proteja şi conserva calităţile excepţionale ale grâului Khorasan, în folosul tuturor celor care sunt interesaţi de o alimentaţie sănătoasă de înaltăcalitate.

Natrue bio

FARA AROME sintetice și CULORANTI
FARA derivati din petrol gen: (Parafina, PEG,-propil-,-alchil-, etc)....

Nature care product

Jucării, detergenți, obiecte de uz casnic sau îngrijirea pieilor - standardul NCP (Nature Care Product) etichetează obiecte de necesități zilnice

Netestat pe animale

Companii certificate prin Coaliția pentru informații consumatorilor privind produsele cosmetice "(CCIC) sărind Iepurasul Programul face un angajament voluntar pentru a elimina testarea pe animale de la toate etapele de dezvoltare a produsului.

Organic cu ingrediente vegetale

Traducerea în limba romana a "BIO MIT PFLANZEN-INHALTSSTOFFEN AUS EIGENER HERSTELLUNG" în marca este "organic cu ingrediente vegetale obținute din producția noastra.

Oxyguard

Subaceastă marcă proprie RAPUNZEL vă oferim preţioasele noastre uleiuri de in şide cânepă. Aceste uleiuri preţioase deţin o compoziţie deosebită de acizigraşi. Influenţele exterioare precum lumina, oxigenul şi căldura accelereazădistrugerea acestor substanţe din conţinut, care sunt extrem de sensibile. De aceeaprocesul de prelucrare cu OXYGUARD® are loc prin excluderea luminii şi aaerului. De asemenea se renunţă la temperaturile înalte şi la presiunea puternică.Datorită acestui fapt substanţele conţinute în plantele oleaginoase, ai cărorsâmburi au o coajă protectoare, sunt păstrate, în cea mai mare măsură posibilă,de la presare până la îmbuteliere şi ambalare.

PDO

Ulei certificat DOP - Denumire de origine Protejata - o garantie suplimentara de calitate la nivel european.

Produs Natural

Produsul Natural  trebuie sa respecte urmatoarele criterii:
•să fie fabricat din materii prime  naturale;
•sa fie minim prelucrate;
•sa nu conțina hormoni, antibiotice, îndulcitori, coloranți alimentari, arome, care nu au fost inițial în alimente.

RAW VEGAN

O dietă vegană brută constă din alimente vegetale neprelucrate, care nu au fost încălzite la o temperatură mai mare de 40° C. Alimentele tipice incluse în alimentația brută sunt fructele, legumele, fructele cu coajă lemnoasă, semințele, boabele încolțite și leguminoasele.

Sticle din trestie de zahar

Două milioane de sticle de plastic sunt utilizate în Marea Britanie în fiecare zi, iar peste 50% dintre ele sunt reciclate. Pentru a asigura durabilitatea produselor sale de curățare, Ecover a introdus un nou plastic fabricat din trestie de zahăr, care este de 100% din surse regenerabile, reutilizabile și reciclabile, iar compania a incheiat un parteneriat, de asemenea, cu deșeuri Oceans gratuit pentru a salva de deșeuri de plastic de mare și de ao transforma în noi sticle.

Testate dermatologic

Salvarea pielii dumneavoastra. Daca aveti pielea sensibila, va poate lua mult timp pentru a găsi produsele potrivite pentru dumneavoastra.

Cum va poate ajuta Ecover?

La Ecover, ingredientele pe bază de plante și minerale sunt atent alese pentru a fi blande chiar si cu pielea sensibila, prin urmare, noul nostru logo-ul "piele sensibila":

Turkei proiect

Proiectul Turcia este proiectul nostru cel mai mare şi mai longeviv. În 1985, RAPUNZEL a turnat piatra de fundaţie pentru un proiect de agricultură ecologică. În prezent proiectul implică în jur de 450 de agricultori, care cultivă un total de 28 de produse diferite pe o suprafaţă totală de aproximativ 3.500 de hectare.

Vegan

Veganismul este o dietă și un stil de viață care caută excluderea folosirii animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte, sau orice alt scop. Cel mai comun motiv pentru a fi vegan este angajamentul etic sau convingerea morală în privința drepturilor animalelor, mediul înconjurător, sănătatea umană și griji religioase sau spirituale.

© 2013-2019
Biogama Distribution SRL