Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețete bio cu Sare de atlantic fina Rapunzel, 500g

08.02.2020

Panna Cotta bio cu caju

Preparare: Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati scurt la un nivel [...]

08.02.2020

Mini-rulouri din vinete umplute cu orez bio

Preparare: Gatiti orezul conform instructiunilor din pachet. Taiati capetele vinetelor cu [...]

13.03.2024

Salata Caesar ecologica

Preparare: Taiati toastul in cubulete si coaceti in tigaia fierbinte cu ulei de masline. [...]

08.02.2020

Clatite proteice cu banane si chia fara faina

Preparare: Intr-un blender, mixati terciul pentru micul dejun pana cand acesta obtine o [...]

12.02.2020

Legume colorate umplute cu cous cous si tahin

Preparare: Taiati partea superioara a rosiilor si razuiti pulpa cu o lingurita. Pastrati [...]

12.02.2020

Barcute din avocado umplute cu pasta de arahide

Preparare: Taiati avocado in jumatate si scoateti samburele. Indepartati pasta de [...]

12.02.2020

Frigarui bio cu anghinare si marinada de curry

Preparare: Taiati tofuul in cuburi, dovlecelul in felii subtiri, decojiti salota, [...]

13.02.2020

Focaccia mediterana cu faina de lupine

Preparare: Preincalziti cuptorul. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Se amesteca [...]

13.02.2020

Salata orientala cu orez bio

Preparare: Adaugati orezul cu bob lung la dublul cantitatii de apa clocotita fara sare. [...]

13.02.2020

Spirale din ciocolata, migdale si cafea instant din cereale

Preparare: Preincalziti cuptorul la 160 ° C (aer circulant). Procesati toate [...]

13.02.2020

Mousse bio de ciocolata vegan

Preparare: Scurgeti nautul din doza si puneti apa ramasa ( Aquafaba) intr-un vas. Bate [...]

23.03.2021

Sandwich Fitness cu legume bio la gratar

Intr-un blender mic, faceti un piure din pasta de condimente de usturoi, patrunjel, [...]

07.07.2021

Bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru

1. Fierbeti quinoa bio dupa instructiunile de pe ambalaj. Taiati limeta si stoarceti-i [...]

27.10.2021

Paine bio cu usturoi salbatic

Pentru paine bio delicioasa pregatiti un aluat de drojdie din ingredientele [...]

29.03.2022

Baton de ciocolată cu cocos bio

O barcă pe valuri line…o nuca de cocos bio cade din copac și deodată apare [...]

10.05.2022

Fulgi bio pane, Mix & Match

Preparare reteta fulgi bio pane Puneți făina de năut într-o farfurie. Se [...]

21.06.2022

Biscuiti bio cu bezea Bionella

Preparare: Pentru bezea: Bateți albușurile într-un castron cu sarea până [...]

02.08.2022

Naut bio marocan

Prepatare reteta marocana cu naut bio Pregătiți piureul de năut conform [...]

17.01.2023

Briose cu banane si alune bio

Mod de preparare briose cu banane si alune bio Preîncălziți cuptorul la [...]

10.01.2023

Batoane cu unt de arahide vegane

Preparare batoane de unt vegane cu arahide  Preîncălziți cuptorul la [...]

07.01.2023

Hummus bio cu ardei iute

Mod de preparare hummus bio cu ardei iute: Se pasează fin toate ingredientele pentru [...]

25.03.2023

Salată de paste bio pe timp de vară

Mod de preparare salata bio: Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și [...]

22.04.2023

Salată bio de pâine cu sparanghel verde și năut

Preparare: Se spală sparanghelul și se taie aproximativ 1 cm la bază. Se decojesc [...]

10.06.2023

Baba Ganoush și Mama Ganoush

Mod de preparare Baba Ganoush este un dip cu vinete, Mama Ganoush unul cu dovlecei. [...]

26.07.2023

Înghețată de nugat cu cacao bio

Mod de preparare: Se pune crema de nuga într-o cratiță și se topește la foc [...]

09.09.2023

Parfait de miere bio

Deliciul Sănătos: Parfait de Miere Bio pentru Toate Gusturile Mod de preparare parfait [...]

04.10.2023

Budincă bio de susan

Mod de preparare budincă bio de susan Puneți tahini, îndulcitorul, agaranta și [...]

15.11.2023

Salată verde Goddess

Mod de preparare salată verde Goddess Se taie sau se dă pe răzătoare varza albă [...]

22.11.2023

Conchiglie cu varză kale și sos de roșii bio

Mod de preparare conchiglie cu varză kale și sos de roșii bio Gătește conchiglie [...]

23.12.2023

Cremă bio de linte roșie

Mod de preparare: tăiați ceapa cubulețe și căliți-o pentru scurt timp în [...]

30.12.2023

Muffin de toamnă cu ton

Mod de preparare muffin de toamnă cu ton: i. Se spală legumele (zucchini, ceapa și [...]

06.01.2024

Tartă cu cartofi dulce și pesto verde

Preparare compoziție: cartoful dulce se taie în rondele subțiri și ceapa verde [...]

20.01.2024

Fluffies cu banane și scorțișoară

Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron. Topiți untul în [...]

17.02.2024

Cremă picantă de roșii fettuccine

Se încinge uleiul într-o tigaie de dimensiune medie. Se adaugă ceapă și se [...]

21.02.2024

Omuleți din turtă dulce cu ghimbir

Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]

24.02.2024

Popcorn cu sos de cocos și vanilie

Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]

02.03.2024

Salată de hrișcă cu rodie și smochine

Se pregătește hrișca conform rețetei. Este recomandat ca salata să fie pregătită [...]

06.03.2024

Linte roșie cu dovleac

Se preîncălzește cuptorul la 180°C (sus și jos/ aer circulant). Se pune o [...]

09.03.2024

Dressing bio de muștar și miere

Se amestecă toate ingredientele până când se obține un dressing. Se pot [...]

23.03.2024

Biscuiți bionella cu bezea

Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]

27.03.2024

Soia crocantă cu sos de lămâie și trifoi dulce cu anghinare

a. Se gătesc bucățile de soia și orezul, conform indicaților de pe pachete. b. Se [...]

20.04.2024

Focaccia cu antipasto

Se amestecă într-un castron făina cu drojdia. Se adaugă apa, sarea, uleiul de [...]

27.04.2024

Brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008