Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Taiati dovleacul bio in felii subtiri, taiati ceapa in optimi. Asezati ambele pe o foaie [...]
Curatati si taiati ceapa bio in forma de cubulete mari. Curatati usturoiul si taiati-l in [...]
Preincalziti cuptorul la 180 grade cu caldura de sus si de jos. Taiati dovleceii in [...]
Mai întâi se spală dovleceii. Se curăță cartofii și morcovii de coajă [...]
Preparare 1. scurgeți năutul bio și spălați-l scurt. 2. se așază pe un prosop de [...]
Preîncălziți mai întâi cuptorul la 220°C, spălați cartofii și [...]
Mod de preparare clătite bio umplute cu mousse de ciocolată Clătite Se amestecă [...]
Preparare Dezghețați somonul: vă recomandăm să dezghețați peștele încet [...]
Mod de preparare Tapas spaniole bio vegane Champignones al Jerez Curățați [...]
Pentru clătite vegane Biovegan, se amestecă bine făina, praful de copt, zahărul și [...]
Preparare briose bio: Mai întâi preîncălzește cuptorul cu convecție [...]
Mod de preparare salata bio cu branza de capra: Puneți ingredientele pentru dressing [...]
Legume crocante la cuptor cu humus de fasole: Deliciul culinar ce cucerește gusturile! [...]
Mod de preparare salată suedeză de sfeclă roșie bio Pentru salata suedeză de [...]
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Prepararea găluștilor: Se fierb cartofii timp de 20-30 de minute, în apă [...]
Preparați granulele de soia conform indicaților de pe ambalaj și prăjiți-le în [...]
Se pregătesc bucățile mari de soia cu 500ml de amestec de bază pentru supă cu [...]
Mod de preparare sos: se amestecă toate ingredientele într-un mixer, până [...]
Se preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Se acoperă tava cu foaie de [...]