Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețete bio cu Sare de mare fina neiodata Byodo, 500g

28.07.2021

Quiche bio cu dovleac

Taiati dovleacul bio in felii subtiri, taiati ceapa in optimi. Asezati ambele pe o foaie [...]

18.08.2021

Gulas cu 5 condimente bio

Curatati si taiati ceapa bio in forma de cubulete mari. Curatati usturoiul si taiati-l in [...]

03.11.2021

Salata Ratatouille

Preincalziti cuptorul la 180 grade cu caldura de sus si de jos. Taiati dovleceii in [...]

25.01.2022

Clătite de legume bio asezonate cu sos quark

Mai întâi se spală dovleceii. Se curăță cartofii și morcovii de coajă [...]

14.06.2022

Naut bio crocant

Preparare 1. scurgeți năutul bio și spălați-l scurt. 2. se așază pe un prosop de [...]

19.07.2022

Burger bio cu crochete de peste

Preîncălziți mai întâi cuptorul la 220°C, spălați cartofii și [...]

11.10.2022

Clătite bio umplute cu mousse de ciocolată

Mod de preparare clătite bio umplute cu mousse de ciocolată Clătite Se amestecă [...]

15.11.2022

Somon cu linte balsamică

Preparare Dezghețați somonul: vă recomandăm să dezghețați peștele încet [...]

31.01.2023

Tapas spaniole bio vegane

Mod de preparare Tapas spaniole bio vegane Champignones al Jerez Curățați [...]

21.03.2023

Clătite bio vegane

Pentru clătite vegane Biovegan, se amestecă bine făina, praful de copt, zahărul și [...]

04.04.2023

Brioșe mediteraneene pentru gustări bio

Preparare briose bio: Mai întâi preîncălzește cuptorul cu convecție [...]

25.04.2023

Salată bio de grădină cu pere, afine și brânză de capră

Mod de preparare salata bio cu branza de capra: Puneți ingredientele pentru dressing [...]

12.08.2023

Legume la cuptor cu humus de fasole bio

Legume crocante la cuptor cu humus de fasole: Deliciul culinar ce cucerește gusturile! [...]

27.09.2023

Salată suedeză de sfeclă roșie bio

Mod de preparare salată suedeză de sfeclă roșie bio Pentru salata suedeză de [...]

30.09.2023

Curry ayurvedic bio

Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]

17.01.2024

Găluști din cartofi, cu varză roșie și alune de pădure

Prepararea găluștilor: Se fierb cartofii timp de 20-30 de minute, în apă [...]

31.01.2024

Paste în sos de soia alla Mamma

Preparați granulele de soia conform indicaților de pe ambalaj și prăjiți-le în [...]

10.02.2024

Ragout de soia cu spatzle de casă

Se pregătesc bucățile mari de soia cu 500ml de amestec de bază pentru supă cu [...]

20.03.2024

Spaghetti bio din linte roșie

Mod de preparare sos: se amestecă toate ingredientele într-un mixer, până [...]

30.03.2024

Salată de dovleac bio cu dressing de gutui

Se preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Se acoperă tava cu foaie de [...]

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008